Doelstelling

Mijn verhaal, uw Bijbel

Justin Cristian - Webdeveloper Online-Bijbel.nl

"Hallo daar!"

Ik ben Justin Cristian, een 37-jarige webdeveloper uit Mijdrecht. Mijn missie? De Bijbel voor iedereen toegankelijk maken.

Gedurende mijn carrière heb ik met liefde gewerkt aan de websites van anderen. Nu ben ik echter ontzettend trots om aan een project te werken dat mij persoonlijk aan het hart gaat en waarvan ik weet dat velen er plezier uit halen. En ja, u heeft het goed gelezen. Er is geen 'team' achter Online-Bijbel.nl. Ik ben het! Ik beheer en werk zelfstandig aan deze website.

Wat is er recent veranderd?

Onlangs heb ik veel tijd en energie gestoken in het verbeteren van Online-Bijbel.nl. Hier is een overzicht van de veranderingen:

  • De website is nu volledig responsive.
  • De leesbaarheid is aanzienlijk verbeterd.
  • Ik heb de snelheid van de website geoptimaliseerd.
  • Er zijn nieuwe thema's toegevoegd: automatisch, licht en donker.

Wat komt er nog aan?

  • Het navigeren tussen subpagina's en hoofdstukken verbeteren.
  • Mogelijkheid tot het aanmaken van gebruikersaccounts.
  • Introduceren van een betaald advertentievrij lidmaatschap.
  • Toevoegen van een 'bladwijzer'-functie, zodat je verder kunt gaan waar je gebleven was.
  • Uiteindelijk de gehele site omzetten naar een moderne webapplicatie.

Weg met die advertenties!

Net als u, ben ik geen fan van advertenties. Maar om de kosten te dekken, heb ik momenteel een aantal advertenties op de site staan. Mijn droom? Een volledig advertentievrije website! Ik ben van plan om in de nabije toekomst een advertentievrij lidmaatschap te introduceren. Ondertussen, als u de website waardeert en wilt bijdragen, kunt u mij trakteren op een bakje koffie via de 'Doneren' knop hieronder.

Bedankt voor uw steun!

Laat uw stem horen

Uw mening telt! Ik waardeer alle feedback en suggesties om Online-Bijbel.nl nog beter te maken. Elke opmerking, elk idee en elke kritische noot helpt me de website te verfijnen en dichter bij mijn missie te komen: de Bijbel voor iedereen toegankelijk maken. Dus, als u een gedachte of suggestie hebt, deel het alstublieft. Wanneer u een donatie doet, kunt u tegelijkertijd feedback achterlaten.

Historie

Online-Bijbel.nl is oorspronkelijk opgezet door Eddy Erkelens uit Sliedrecht en Kees Cornelisse uit Rhenen. Beide heren zijn toegewijde leden van de Protestanse Kerk in Nederland en hebben een prachtige basis gelegd waarop ik voortbouw.

Een persoonlijke noot

Bij elke regel code die ik schrijf, bij elke aanpassing die ik maak, staat één ding centraal: uw ervaring en uw connectie met het Woord. Ik wil dat Online-Bijbel.nl niet alleen een bron van kennis is, maar ook een inspirerende, comfortabele plek. Een plek waar u steeds weer terugkomt om u te verdiepen, te leren en te reflecteren. Dank u wel dat u deel uitmaakt van deze reis. Laten we samen het Woord verspreiden!

Justin Cristian - Webdeveloper Online-Bijbel.nl

Met warme groet,
Justin Cristian
LinkedIn


Toon nummering: naast | in tekst | niet